مدت ها بود که قصد داشتم نرم افزار فتوشاپ رو یاد بگیرم اما همیشه یادگیری اون رو به تعویق مینداختم. شاید به خاطر کمال طلبی بیش از اندازه ای بود که همیشه داشتم و فکر می کردم حتما باید کامل ترین و بی نقص ترین روش یادگیری این نرم افزار رو پیدا کنم و همین باعث میشد که هیچ اقدامی هم در راستای یادگیری اون انجام ندم. البته زیاد بودن منابع ارزان یادگیری هم باعث میشد در انتخاب اون ها دچار تردید بشم.
کمی در اینترنت چرخیدم تا اینکه با ویدئوهای آموزش فتوشاپ مقدماتی بهمن رئوفی آشنا شدم. بیست فایل ویدئو آموزشی رایگان که اصول اولیه و ابتدایی فتوشاپ رو به شما یاد میده. واقعا از آموزش ها لذت بردم و بر خلاف بسیاری از آموزش های فتوشاپ که فقط تکنیک ها رو آموزش میدن، ایشون به صورت علمی ابزارها و اصول رو آموزش میدن. البته این فایل های ویدئویی، قدیمی و مربوط به حدود سال 91 هستند اما خودشون هم در ویدئوها عنوان کرده اند که بحث های مقدماتی فتوشاپ در تمام نسخه ها یکسان هست.
20 فایل ویدئویی در مورد معرفی محیط فتوشاپ، معرفی لایه ها، تعریف رزولوشن و ماسک، smart object و قسمت adjustment ها در فتوشاپ هست. البته ایشون در حال حاضر در کانال تلگرام خودشون هم دوباره بعد از چند سال تصمیم گرفتند 20 آموزش مقدماتی فتوشاپ رو به روز کنند که می تونید از داخل کانال دانلود کنید. همچنین، علاوه بر این بیست فایل، میتونید فایل های آموزشی مفید دیگه ای رو هم در داخل کانالشون پیدا کنید. بعد از اینکه کانال رو باز کردید، با توجه به اینکه فایل ها روی مدیافایر آپلود شده اند، روی گزینه سرچ کانال کلیک کنید و کلمه mediafire رو جستجو کنید تا به راحتی فایل های آموزشی موجود در کانال رو مشاهده کنید.
برای دسترسی به فایل های قدیمی هم میتونید به این کانال در آپارات مراجعه کنید و یا فایل ها رو از این آدرس دانلود کنید.
اگر به دنبال آموزش های بیشتر و پیشرفته تر از آقای رئوفی باشید نیاز دارید تا در گروهی که ایشون در فیسبوک دارند عضو بشید و هزینه سالانه اون رو پرداخت کنید تا بتونید به ویدئوهای بیشتری دسترسی داشته باشید.
اگر تا الان برای ویرایش کردن عکس ها از نرم افزارهایی مثل پِینت و یا نرم افزارهای کم حجم موبایل که منحنی یادگیری اون ها سریع هست استفاده می کردیم، فکر می کنم ارزشمند باشه اگر کمی برای یادگیری فتوشاپ که منحنی یادگیری اون از جنس مساله محور است وقت بگذاریم. یادگیری فتوشاپ به خصوص وقتی که نیاز مشخصی برای اون نداریم می تونه از جنس یادگیری با هدف انباشت منابع باشه. یعنی تلاش می کنیم و ظرفیت های جدیدی می سازیم به این امید که شاید در آینده، بهتر بتونیم از فرصت هایی که برامون پیش میاد استفاده کنیم.
البته اگر هم به تولید محتوا علاقه دارید، یکی از مهارت های لازم برای تولید کننده محتوا (کارشناس محتوا)، آشنایی مقدماتی با فتوشاپ هست.
سعی می کنم این پست ادامه دار باشه و به مرور هر منبع جدیدی که استفاده کردم و احساس کردم می تونه به یادگیری فتوشاپ کمک کنه رو اینجا معرفی می کنم و اگر شما هم برای یادگیری فتوشاپ منبع یا روش خاصی رو استفاده کردید خوشحال میشم از نظراتتون استفاده کنم.
سلام داود جان.
امیدوارم خوب و خوش باشی.
آموزش های آقای “بردیا علمی” رو هم یه نگاهی بنداز.احتمالاً به درد بخور باشه(به نظر من خوب بود).
توی مکتب خونه میتونی ویدیوهاشو پیدا کنی
https://maktabkhooneh.org/course/60/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-Photoshop/
سلام آقای عزیزی. ممنونم از راهنماییتون
مطالب بسيار جالب و ديدني است،
متشکرم