پیشنهاد می کنم اول مطلب قبلی در مورد لینک سازی رو مطالعه کنید:
لینک سازی با سایت مدیوم (medium) و بلاگرها خارجی
سایت بالاترین، پلتفرمی هست که در اون افراد مختلف لینک های خودشون یا دیگری را با بقیه به اشتراک می گذارن و حتی می تونند متن هم ارسال کنند.
سایر کاربرانی که در این سایت ثبت نام کرده اند، به لینک ها و مطالب منتشر شده رای مثبت یا منفی می دهند و حتی می توانند برای آنها نظر بگذارند.
هر چقدر این لینک ها و مطالب، رای مثبت بگیرند می توانند به جایگاه بالاتری در صفحه دست پیدا کنند و بیشتر در معرض دید سایر کابران قرار بگیرند.
حالا کاری که ما قراره انجام بدیم این هست که لینک مطالبی که در سایت خودمون منتشر می کنیم رو اینجا هم اضافه کنیم. البته فقط مطالب فارسی.
اما این لینک ها رو کجا باید قرار بدیم؟
این سایت به بخش های مختلفی تقسیم شده که اصطلاحا بهشون گفته میشه: بالاچه!
هر یک از این بالاچه ها توسط یک کاربر ساخته شده و هر کدوم از اونها قوانین مشخصی دارند که وقتی وارد هر یک از اونها بشید در سمت چپ صفحه می تونید این قوانین رو مطالعه کنید و ببینید آیا مطلب شما به این بخش مرتبط هست یا نه.
اگر در کادر جستجو موضوع اصلی مطلبتون رو سرچ کنید می تونید لیستی از بالاچه های مرتبط رو ببینید.
هر چقدر که بالاچه مربوط تعداد مشترک بیشتری داشته باشه و لینک های بیشتری در اون به اشتراک گذاشته شده باشه و لینک های اون امتیازات بیشتری به خود اختصاص داده باشند و تاریخ این لینک ها به روزتر باشه، احتمال اینکه مطلب شما دیده بشه و بازدیدکننده بیشتری روانه سایت شما شوند، بیشتر هست.
بعد از اینکه بالاچه مرتبط خودتون رو پیدا کردید و قوانین اون رو خوندید و مشکل خاصی نبود، حالا روی گزینه فرستادن لینک کلیک کنید تا صفحه زیر رو ببینید.
در قسمت نشانی لینک، آدرس URL خودتون رو کپی می کنید.
در قسمت بعدی هم عنوان مطلب رو باید بنویسید.
به نظر من عنوان مطلب رو کمی تغییر بدید. مثلا شاید موقعی که مطلب رو می نوشتید بین دو سه تا کلیدواژه اصلی شک داشتید که کدوم رو به عنوان تیتر اصلی انتخاب کنید، حالا اینجا بهترین فرصته که از تیترهای دیگه اما کاملا مرتبط استفاده کنید.
در قسمت خلاصه هم باید خلاصه ای از مطلبی که قراره به اشتراک بذارید رو بنویسید.
می تونید عینا همون توضیح متا که برای پست خودتون نوشتید رو کپی کنید و یکم کلمات کلیدی بیشتری هم داخلش قرار بدید.
به هر حال اگه مطلبی که به اشتراک میذارید کلیک بالایی بخوره و امتیاز بالایی بگیرید، در صفحات گوگل هم دیده میشید و این خلاصه دقیقا همون متنی هست که در زیر عنوان مطلب شما در سایت گوگل دیده میشه.
در نهایت هم با انتخاب چند تا برچسب مرتبط، گزینه ایجاد لینک رو کلیک کنید تا مطلب شما به بالاچه مربوطه اضافه بشه.
اگر وارد سایت بشید و روی قسمت پربحث ها کلیک کنید تا حد زیادی می تونید بفهمید عمده مطالبی که در این سایت داغ میشه و کلیک می خوره چه عناوینی هست.
مثلا من یه پست در مورد ساختن لینک به نقاط مختلف صفحه در وردپرس رو نوشته بودم و سعی کردم تا مرتبط ترین بالاچه رو انتخاب کنم اما بیشتر از انگشت های دست هم کلیک نخورد و امتیاز مثبتی هم نگرفت.
البته با توجه به تمایلات عمده کاربران این سایت، خیلی هم نباید انتظار داشته باشیم که چنین پست هایی حتی اگه با بهترین کیفیت هم نوشته شده باشند، کلیک و امتیاز زیادی دریافت کنند.
اما به هر حال ردپای این لینک سازی رو در گوگل سرچ کنسول خودم دیدم که نشون می داد تاثیراتی داره.
در عین حال پست تنبیهات سربازی رو هم در بالاچه مربوط به خاطره و داستان قرار دادم که علاوه بر اینکه امتیاز بالایی گرفت، حدود سیصد تا کلیک هم در یک روز گرفت و توی صفحه دوم گوگل هم قرار گرفت.
علاوه بر این بالاچه ها، یه بخشی وجود داره به اسم بالابلاگ.
در این قسمت شما لینک ارسال نمی کنید و می تونید درست همونطور که در وبلاگ خودتون مطلب می نویسید، اینجا هم یادداشت کنید و در داخل متن هم می تونید به خودتون یا هر جا دوست دارید لینک بدید.
اگر به پروفایل شخصی خودتون در سایت بالاترین مراجعه کنید، یک بخشی هست که اعتبار و انرژی شما رو نشون میده.
هر چقدر که در این سایت فعالیت کنید مثلا لینک قرار بدید، به لینک ها و مطالب بقیه امتیاز بدید و برای آنها کامنت بگذارید، از میزان انرژی شما کاسته خواهد شد.
شما وقتی برای اولین بار در این سایت ثبت نام می کنید و لینکی می فرستید مقدار انرژی شما خیلی کم است و با چند تا لینک به صفر می رسد.
بعد از اینکه لینک های خودتون رو فرستادید باید کمی صبر کنید تا سایر کاربران به لینک شما امتیاز دهند و روی آن کلیک شود و در این صورت انرژی و اعتبار برای شما افزایش پیدا می کند تا بتوانید لینک های بیشتری قرار بدهید، به دیگران امتیاز بدهید و برای آنها پاسخی بنویسید.
شاید دوست داشته باشید بخوانید:
ارسال پیش نویس یک نوشته در وردپرس
باکس رنگی برای نوشته ها در وردپس
مرسی، تجربیات مفیدیو انتقال دادی